Cargo- en Bakfietsen

Cargo- en Bakfietsen

Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn er in alle soorten en maten voor alle doeleinden. Een boodschap doen, gewoon heerlijk fietsen of een betrouwbare fiets om naar school of werk te gaan. Wij hebben ze allemaal. Op voorraad en direct leverbaar. Kom ze bekijken in onze Bike Planet City-winkel of maak je keuze al in onze Online-Shop.

Meer over onze Stadsfietsen

Tourfietsen

Sportief fietsen op een toerfiets van Bike Planet City. Comfortabel fietsen op onze Giant, Sparta en Batavus. Kom ze bekijken in onze Bike Planet City-winkel of maak je keuze al in onze Online-Shop. Alle fietsen volledig afgesteld op u persoonlijk en gegarandeerd jaren fietsplezier.

Meer over onze Tourfietsen

Elektrische fietsen

Een elektrische fiets moet vooral betrouwbaar zijn. Daarom hebben wij uitsluitend alleen de topmerken die garant staan voor kwaliteit en zorgeloos uren fiets plezier. In onze fietsenwinkel vindt u de elektrische fietsen van Riese & Müller, dutch id, Moustache, Batavus, Sparta, Giant en Hercules. Kom ze gerust maar eens bekijken.

Meer over onze E-Bikes

Vouwfietsen

Vouwfietsen zijn ideaal voor in de stad en woon-werkverkeer. Compact, praktisch en draagbaar. Binnen 20 seconden opgevouwen en uitgevouwen. Een vouwfiets is een perfect alternatief als u vaak met het openbaar vervoer reist en de deur tot deur verbinding zo kort mogelijk wilt maken. De vouwfiets is inklapbaar en daardoor makkelijk en gratis mee te nemen in de auto, trein of bus. Belangrijk om op te letten is het gewicht van de vouwfiets zodat u hem makkelijk kan verplaatsen.

Meer over onze vouwfietsen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x